Vyžehlené a čisté oblečení nás někdy stojí opravdu hodně energie a při cestování je to ještě mnohem náročnější. Někdy to prostě vzdáme a na dovolené chodíme ve zmačkaných kalhotách, zaprášených šatech, chlupatých halenkách.

Ano, v reálu to není tak hrozné, ale v podmědomí o tom víme a necítíme se úplně komfortně. Přitom to není nutné a my Vám nyní ukážeme s jakými pomocníky můžete svým oděvům dopřád kompletní servis i na cestách.


Vyžehlete, vyčistěte, svědomitě uschovejte... Tato tři pravidla stačí pro zachování vzhledu Vašeho oblečení.

Vyžehlené oblečení

Cestovní mini žehlička Prym

Nezabere moc místa a zajistí dokonale vyžehlený vzhled Vašemu oblečení...

Cestovní napařovací mini žehlička Prym je vhodná jak na cesty, tak na žehlení patchworkových látek. Jedete na služební cestu, dovolenou, výlet a víte, že Vaše oblečení bude pomačkané? Přibalte si tuto napařovací mini žehličku Prym, se kterou hravě pomačkané oblečení vyžehlíte. 

Ruční napařovač oděvů S-Travel 150

Žehlete oblečení snadno bez použití žehlící prkna...

Díky žehlení parou, kterou ruční napařovač oděvů SteamOne S-Travel 150 vytváří, šetrně a snadno vyžehlíte různé látky, i ty nejjemnější, bez použití žehlícího prkna. Pára vytvářená systémem SteamOne navíc odstraňuje pachy a dezinfikuje. Jedete na dovolenou, chatu či chalupu, služební cestu a potřebujete vypadat uhlazeně? Ruční napařovač SteamOne S-Travel je to pravé pro Vás.

Čisté a nezaprášené prádlo

Obal na oděvy

Udržte své oblečení v čistotě a bezpečí...

Obal na oděvy ochrání Vaše oblečení před vnějšími vlivy jako je prach, slunce. Obal na oděvy využijete na úschovu oděvů, ať už doma nebo při cestování. 

Čistící váleček

Oblečení bez chloupků a prachu...

Čistící váleček na oděvy je pomůcka, díky které odstraníte z Vašeho oblečení a textilií chlupy, prach, žmolky a kousky nití. Skvělý pomocník pro údržbu oblečení.

Nezapomeňte na náhradní lepící válečky....

Stačí těchto pár pomocníků a Vaše prádlo bude královsky postaráno...