Přemýšlíte o nákupu mandlu, ale nemůžete se rozhodnout? Pojďte se s námi podívat na schopnosti mandlů Ironnette a také na jednoduché porovnání mandlů Ironnette 67 a 85. 

Mandly jsou zástupcem žehlící techniky. Jsou ideální tam, kde je potřeba vyžehlit větší kusy oblečení, nebo pokud máte žehlední mnoho, jednoduše tam, kde klasická žehlička ani lis nestačí. Mandly Ironnette představují pohodlí a perfektně vyžehlené prádlo.

Potřebujete žehlit ručníky, utěrky, prostěradla, závěsy a jiné velké kusy prádla? Potom potřebujete mandl. Jejich velkou výhodou je i fakt, že nepotřebují destilovanou vodu. Mandly jsou vybaveny patronou, která zajišťuje, že se vodní kámen neusadí. Nové patrony na výměnu najdete také na našem e-shopu zde. 

Bojíte, že Vám mandl zničí jemné materiály? Nemusíte. mandl je stejně jako obyčejná žehlička vybaven regulací teploty, Vy tak máte možnost používat mandl pro žehlení všech materiálů. Navíc není potřeba prádlo vlhčit ani čekat na napaření jako u žehličky, mandl napařuje neboli fouká páru na prádlo, jakmile jej uvedete do provozu. A pokud nechcete napařovat, protože máte prádlo připravené ze sušičky tak akorát, tak napařování prostě vyplnete.

Mandl šetří Váš čas a také je šetrný k Vašim zádům a nohám. Žehlení na mandlu je totiž možné i vsedě. Mandl je navíc vybaven kolečky pro pohodlné přemisťování a ve sklopené poloze nezabere více místa než klasická židle. 

Mandl můžete zvolit pro žehlení v domácnosti a také v provozovnách jako jsou restaurace, fitness centra, hotely, školní zařízení, kuchyně, mateřské školky, zdravotnická zařízení, bazény, masáže atd. Mandl si krásně poradí i s košilí a kalhotami. Chce to jen trošku cviku.

Mandl Ironnette 85

Jednoznačně nejprodávanější mandl. Tento mandl pojme prádlo opravdu velkých rozměrů. Jeho válec o rozměru 85 cm si hravě poradí s ložním prádlem, ubrusy, závěsy. Mandl Ironnette 85 je tím nejlepším zástupcem mandlů, jaký si dokážete představit.

Jeho využití ocení především hotely a jiná zařízení, kde je potřeba mít dokonale vyžehlené malé i velké kusy prádla. Díky jeho volným oběma ramenům vyžehlí nejen ubrusy a prostěradla, ale hravě si poradí také se sukní a tričkem. 

Mandl Ironnette 67

Tento model se může, stejně jako model 85, pochlubit volnými oběma rameny pro dokonalé vyžehlení i složitých kusů prádla. Jeho žehlící válec má rozměr 67 cm a tím se tento mandl stává ideální pro využití ve fit centrech, restauracích a všude tam, kde je potřeba mandl využívat na žehlení rozměrově menších kusů prádla jako jsou utěrky, ubrusy a ručníky. 

Mandly Ironnette 67 a 85 jsou technicky stejně promyšlené mandly. Liší se rozměrem žehlícího válce a s tím související hmotností a rozměry stroje.