Každý známe ty chvíle balení oděvů, kdy přemýšlíme o tom, co si zabalit... Je to mačkavý materiál? Na tomhle půjde hned všechno vidět. Tohle ne, na to se chytají chlupy. No a ze šatníku Vám tak zůstane jen pár kousků, vhodných pro zabalení do kufru.

Skoncujte s tím. Moderní doba si žádá moderní řešení. 

My pro Vás máme několik tipů na pomocníky, kteří Vám na cestách pomohou udržet oděv v kondici.





Cestovní napařovač SteamOne S-Travel 150

Dokonale skladný, dokonale užitečný, cestovní napařovač SteamOne S-Travel 150 je prostě dokonalý. Nechejte se přesvědčit o jeho dokonalosti. 

Napařovač se postará o vyžehlené a svěží prádlo i kdekoliv na cestách. Je rychle připravený k použití a nabízí ten nejšetrnější a nejpraktičtější způsob žehlení nejen na cestách.

Cestovní mini žehlička Prym

Žehlička, kterou jednou vyzkoušíte a už se bez ní neobejdete. Malá, skladná, praktická žehlička do ruky, která Vás přes své malé rozměry překvapí svou kvalitou žehlení. 

Už žádné pomačkané prádlo na dovolené. I na dovolené můžete vypadat jako hvězda v dokonale vyžehleném oblečení. 

Nezapomeňte si k žehličce dokoupit praktické pouzdro pro ještě pohodlnější převážení. 

Kapesní kartáč na oděvy

Kartáč, který si můžete klidně jen tak dát do kapsy a udržovat své oděvy bez chlupů a nečistot i na cestách.

Kartáč je moderní alternativou ke známému lepícímu válečku na oděvy, oproti válečku Vám kartáč nezanechá stopy lepidla na oblečení.

Obal na oděvy

Potřebujete si sebou vzít oblek, šaty či jiné oblečení, které prostě nechcete jen tak poskládat do kufru? Zabalte tyto oděvy do obalu na oděvy a pověste na háček v kufru nebo nad zadními sedačkami auta.

A pokud cestujete letadlem, můžete si takto zabalený oděv jen přehnout a položit do kufru. Oblečení bude chráněné.

Plážové šaty, košile i oblíbené tričko nyní nemusíte nechávat doma, jen proto, že by se Vám při převážení zmačkaly. Můžete si tak užít dovolenou naplno.