V našich článcích jste se už dočetli o Steamerech a jejich inovativním způsobu žehlení.

Víte také vše o údržbě oblečení vyznačené na štítkách oblečení a určitě Vám neunikl ani článek o pomocnících pro praní nebo co si sebou vzít na cesty.

Nyní se v našich novinkách objevily prací gely a my Vám je rádi představíme. 






PRACÍ GELY STEAMERY

Prací gely Steamery nabízí Vašemu prádlu perfektní péči. Steamery má ve svých řadách prací gel pro každý typ oblečení. Prací gely Steamery jsou vytvořené tak, aby každý kousek Vašeho oblečení dostal odpovídající péči. Ptáte se proč? Protože právě odpovídající péče dokáže zajistit dlouhou životnost Vašemu oblečení. Odpovídající péče zajistí také správnou kvalitu barev a materiálu, ze kterého je oblečení šité.

Prací gely jsou koncentrované tak, že Vám vystačí na 19 až 25 praní, to se odvíjí od dávky pracího gelu, kterou při použití použijete. Čím více máte znečištěné prádlo, tím více gelu musíte pro jeho praní použít.


ALL COLORS

- prací gel na všechny barvy

Tekutý prací prostředek speciálně vyvinutý pro udržení barev a života Vašich textilií.  Ideální pro praní vícebarevných textilií nebo míchání různých barev při jednom praní. S vůní myrhy a ylang-ylang.




DARK A DENIM

- prací gel na tmavé prádlo a džínovinu

Tekutý prací prostředek speciálně vyvinutý pro praní a ochranu vašich tmavých textilií. Zaměřuje se na skvrny při nízké teplotě, aniž by odstranil barevné pigmenty, čímž zabrání tomu, aby vaše tmavé oblečení vypadalo vyprané. Provoněný jemným dřevem.








WHITE

- prací gel na bílé prádlo

Tekutý prací prostředek speciálně vyvinutý pro praní a konzervaci bílých textilií bez použití bělidel. Odstraňuje skvrny a vytváří povlak kolem vláken, aby se zabránilo budoucím skvrnám. S vůní vanilky a jasmínu.




DELICATE

- prací gel na jemné prádlo

Tekutý prací prostředek speciálně vyvinutý pro jemné tkaniny, jako je vlna a hedvábí. Je obohacen o lanolinový olej, který vyživuje a chrání vlákna a dodává jim extra lesk. S vůní růže a pižma.






HYPOALLERGENIC

- hypoalergenní prací gel

Tekutý prací prostředek speciálně vyvinutý pro osoby s citlivou pokožkou, kojence a děti. Je to všestranný prací prostředek bez parfemace, který je odolný vůči skvrnám a bakteriím a přitom zachovává barvy textilií.





ACTIVE

- prací gel na sportovní prádlo

Tekutý prací prostředek speciálně vyvinutý pro aktivní oblečení a jiné oděvy, které využíváte při sportu, turistice a jiných aktivitách. Neutralizuje nežádoucí pachy a zanechá vaše čisté prádlo se svěží vůní citrusů a cedru.
 

Vybírejte zde.


Věřte nám, že věnovat svým oděvům maximum péče se Vám neskutečně vyplatí a Vaše oblečení Vám to vrátí svým vzhledem a dlouhou životností.