Ruční napařovače oděvů u zákazníků nachází čím dál větší oblibu, proto se SteamOne rozhodlo vyslyšet prosby a dotazy zákazníků a vrátit do prodeje vylepšenou verzi a zjednodušenou verzi dvou napařovačů. Podívejte se s námi, o jaké napařovače se jedná...

Žehlení napařovači SteamOne je to nejlepší, co pro své oděvy můžete udělat. A nejen pro oděvy, ale i pro sebe.

SteamOne ruční napařovač oděvů upravuje a vyrovnává oblečení metodou, která je k oděvům a materiálům šetrnější než klasická žehlička. Napařovače oděvů SteamOne snadno vyrovnají všechny druhy materiálů a šetří místem. Napařování oděvů probíhá bez použití žehlicího prkna přímo na ramínku. Pomocí několika málo tahů perfektně vyžehlí i jemné tkaniny a je skvělým řešením pro odstranění záhybů ze všech druhů látek nejen doma, ale i na cestách. Napařovací systém navíc odstraňuje pachy a dezinfikuje.

Do prodeje se vrací oblíbený napařovač SteamOne STravel...

Pohodlný, skladný, cestovní napařovač, který byl u zákazníků velice oblíbený. Nyní se vrací na trh a dokonce vystřídá model S-Travel 150, který je nyní skladem pouze do vyprodání zásob.

Napařovač oděvů SteamOne STravel s výkonem 1400 W snadno vyrovná všechny druhy materiálů a šetří místem, napařování oděvů probíhá bez použití žehlicího prkna přímo na ramínku. Pomocí několika málo tahů perfektně vyžehlí i jemné tkaniny a je skvělým řešením pro odstranění záhybů ze všech druhů látek nejen doma, ale i na cestách. SteamOne Stravel je připraven k použití za pouhých 30 sekund a je vybaven nádržkou na vodu o objemu 260 ml. Napařovací systém navíc odstraňuje pachy a dezinfikuje. SteamOne to nejlepší pro Vaše oděvy.

Podívejte se na všechny jeho vlastnosti v detailu produktu: SteamOne STravel.

Napařovač SteamOne EUFD80B jde do prodeje bez odstraňovače žmolků...

Už delší dobu máme v nabídce sadu Napařovače SteamOne EUFD80B a odstraňovače žmolků RP10B.

Dodavatelům SteamOne se hromadily dotazy, zda není možné zakoupit tento napařovač i samostatně, tedy bez odstraňovače žmolků. Rozhodli se tedy vyjít zákazníkům vstříc a zavést do nabídky samostatný napařovač oděvů EUFD80B. Samostatně ho tak nyní můžete zakoupit i u nás.

Kdo ho nezná, zde jsou stručné vlastnosti napařovače Steamone EUFD80B...

Jedná se o skládací ruční napařovač oděvů s praktickým odstraňovačem žmolků SteamOne RP10B. Výhodné balení obsahuje nejvýkonnější cestovní napařovač oděvů SteamOne EUFD80B s výkonem 2000 W, který snadno a rychle vyrovná všechny druhy materiálů a šetří místem. Napařování oděvů probíhá bez použití žehlicího prkna přímo na ramínku. SteamOne je připraven k použití za pouhých 15 sekund a o dokonalé vyrovnání všech záhybů na oblečení se postará pára v kombinaci s keramickou napařovací plochou.

Prohlédněte si ho detailněji zde: SteamOne EUFD80B

A pokud Vás zaujal a chtěli byste ho v sadě s odstraňovačem žmolků, najdete ho zde: Sada SteamOne EUFD80B a odstraňovač žmolků RP10B.

Prohlédněte si také celou nabídku napařovačů SteamOne, opravdu je o co stát.