Žehlení pro někoho představuje nevyhnutelnou domácí činnost, kterou musí jednou za čas nějak přetrpět a pro někoho jde o chvíli odpočinku u filmu, a přitom užitečně strávený čas. Žehlení, jedno slovo a přitom pro tradiční krejčovinu i každou běžnou domácnost nepostradatelná činnost. Proč neudělat vše pro to, aby i žehlení bylo pro každého příjemnou činností?

Do současnosti náš e-shop mandly.cz navštěvovali jen zákazníci, kteří hledali kvalitní především mandl, ale také napařovač, parní žehličku, žehlící lis, napařovač pokud jim už klasická žehlička nestačila třeba proto, že potřebovali vyžehlit velké kusy prádla nebo hledali mandl pro profesionální využití.

Nyní jsme se ale rozhodli sortiment rozšířit o zboží, které je potřebné pro žehlení a které zároveň může žehlení zpříjemnit právě těm, kteří tuto činnosti berou jako nepříjemnou ale nevyhnutelnou.

Představujeme Vám tedy kategorii: Pomůcky pro žehlení.

Najdete tam především pomůcky pro žehlení žehličkou, doporučujeme ovšem chrániče prstů Prym jsou skvělé i při žehlení žehlícím lisem nebo mandlem, kdy si můžete pohodlně prádlo v mandlu nebo lisu vytvarovat a Vaše prsty zůstanou v bezpečí. Čistič žehličky můžete využít i pro vyčištění povrchu na mandlu či želícím lisu, chrání tak povrch proti zanášení. 

Objevte také schopnosti žehlící podložky, kterou můžete využít pro žehlení na jakékoliv ploše v situaci, kdy nemáte žehlící prkno. Pro žehlení na dovolené nebo chatě je podložka ideálním řešením pro praktické a bezstarostné žehlení. Pokud zvolíte podložku multi, získáte navíc i úložný prostor díky bočním kapsám.

Žehlící podložku skvěle doplní silikonová podložka pod žehličku, na kterou můžete s klidem položit rozpálenou žehličku. Tuto podložku nabízíme jak pro velké žehličky, tak také mini žehličku. Podložka PRYM pod mini žehličku zde.

Naprosto skvělou pomůckou je také žehlící polštář. Ten nabízíme od kvalitní značky PRYM ve variantě žehlící polštář - rukávník PRYM a žehlící polštář - šunka PRYM. 

Díky těmto pomůckám zabráníte vzniku skladů a Vaše prádlo bude ne jen vyžehlené, ale také dokonale vytvarované.

Takže při nákupu mandlu, žehličky, žehlícího lisu, napařovačepříslušenství pro veškerou žehlící techniku navštivte také kategorii: Pomůcky pro žehlení a vyberte si ideální pomůcku pro vaše žehlení.