Filozofie značky STEAMERY

V dnešní uspěchané době je pro všechny pohodlnější vyměnit starý kousek oblečení za nový, tento způsob zacházení s oděvy ovšem není dlouhodobě udržitelný. Značka Steamery chce dostat lidem do podvědomí zodpovědný způsob péče o oděvy moderním způsobem. Proto zakladatelé Frej, Petra a Martin založili v roce 2014 Steamery.

Skandinávská značka péče o oděvy s posláním změnit způsob, jakým zacházíme s naším oblečením.

Mise značky STEAMERY


Vdechování čerstvého vzduchu do vláken oděvů přináší naprosto nový rozměr samotné péče o oděvy. Značka Steamery má za cíl modernizovat staletou tradici v péči o oděvy, a to vytvářením inovativních produktů, které jsou jako stvořené pro rychlý městský život. 
Steamery se postará o to, aby Vaše oděvy vypadaly dlouho jako nové a vydržely tak s Vámi mnohem delší dobu. 

Vlastnosti, které mají všechny napařovače Steamery společné...

Napařování je nejšetrnější způsob, jak odstranit záhyby z Vašich oděvů a bytového textilu. Pára nadzvedává textilní vlákna a umožňuje jim znovu získat jejich přirozený tvar, místo aby je stlačovala. Zároveň redukuje nežádoucí pachy a bakterie, takže vaše oblečení bude svěží. Není potřeba používat žehlicí prkno, stačí oděv pověsit na ramínko a začít napařovat. 

Jednotlivé modely napařovačů Steamery a jejich rozdíly...

Steamery Cirrus X

Steamery Cirrus X vyniká především svým úsporným výkonem 1200 W. Dále je vybavený průsvitnou nádržkou pro dokonalý přehled o stavu vody v napařovači. 

Steamery Cirrus 2

Steamery Cirrus 2 je nabízený v nadčasové černé barvě a stylové růžové barvě. Vyniká především svou velkou napařovací plochou a silným výkonem 1500 W.

Steamery Cirrus 3

Steamery Cirrus 3 je opravdovou peckou mezi celou nabídkou Steamerů. Jeho dominantou je, že u něj dochází k nahřátí i žehlící plochy. Cirrus 3 je možné využívat jako napařovač ve svislé poloze i jako žehličku ve vodorovné poloze. 


Potřebujete své oblečení zbavit žmolků? S odstraňovačem žmolků a kartáčem Steamery je to snadné a stylové...

Odstraňovač žmolků Steamery Pilo 2

Kartáč na oděvy Steamery