Těžko byste našli někoho, kdo nezná předního světového výrobce domácích šicích strojů Singer. Tato značka je ve svém oboru opravdovou značkou kvality a kvalitní ,,singrovku,, chce mít doma každý. Značka Singer se stala největším prodejcem na mezinárodní úrovni, a to již 4 roky po patentování prvního šicího stroje v roce 1851.

O historii značky Singer bychom mohli psát ještě dlouho, jsou jí připisována mnohá prvenství, ale značku Singer odlišuje od ostatních především její neotřelý a praktický design. Tohle neplatí jen o šicích strojích, ale také o žehlící technice. Pokud doma máte šicí stroj Singer, tak proč nevsadit na jistotu značky Singer a nedoplnit ho o parní žehličku nebo žehlící lis značky Singer.

Že nemáte šicí stroj Singer a nemůžete ho zde najít? Celou nabídku šicích strojů značky Singer najdete na našem mateřském e-shopu www.raj-siti.cz.

A teď uděláme krok zpět a budeme se věnovat žehlící technice Singer.

Do kategorie žehlící techniky Singer patří žehlící lisy a parní žehličky, pojďme si je představit blíže.

Žehlící lisy Singer jsou dokonalým pomocníkem pro Vaše žehlení. Žehlící lis nahradí žehličku, a právě díky několikanásobně větší ploše Vám ušetří spoustu času. Žehlící lisy nabízí pohodlné žehlení, a to třeba i vsedě. S žehlícími lisy Singer máte šanci dosáhnout těch nejlepších výsledků, a to se znatelně menším úsilím.

Značka Singer nabízí žehlící lisy v docela velkém cenovém rozptylu a je jen na Vás, co od takového žehlícího lisu očekáváte a kolik jste ochotni do něj investovat.

Žehlící lis Singer Vám nabízí elektrické řízení, žehlení na sucho nebo s párou, intuitivní ovládání a kompaktní velikost. Prohlédněte si žehlící lis SP550.01, který je skvělý pro domácí použití nebo pro použití v menších provozovnách.

Nyní od žehlících lisů přejdeme k tradičnějšímu způsobu žehlení a tím jsou parní žehličky. I když i ty tradiční parní žehličky značka Singer povýšila na něco netradičního.

Právě žehličky s parním generátorem Vám dokáží nabídnou buď klasické žehlení nebo žehlení s parním generátorem, které je mnohem efektivnější a šetrnější k oblečení. S žehličkami s parním generátorem povýšíte domácí žehlení na profesionální úroveň. Samostatná žehlička je ideální pro žehlení menšího množství prádla.

Pokud žehlení neustále odkládáte, až se Vám ho nahromadí hodně nebo žehlíte větší množství prádla v provozovnách, potom velice oceníte žehličku připojenou na parní generátor. S tím Vám půjde žehlení úplně samo. Prohlédněte si například žehličku s parním generátorem Singer SG8000, která je i v cenové úrovni zlatou střední cestou.

Pokud od parního generátoru očekáváte maximální výkon, určitě přidejte pár sto korun a pořiďte si žehličku s generátorem páry Singer 9000, která má maximální výkon páry 90 g/min.

Navzdory vychytralých žehliček viz výše nabízíme také propracovanou a zároveň stylovou žehličku s generátorem páry Singer SHG6203 v krásné fialové barvě.

Neváhejte dopřát Vašemu prádlu kvalitní péči a vybírejte hlavně s ohledem na Vaše pohodlí při žehlení.