Žehlení, žehlení a zase jen žehlení. Kolik hodin strávíte měsíčně s žehličkou v ruce? A přijde Vám tento čas kvalitně využitý? Užíváte si čas strávený u žehlícího prkna? A další otázkou je... Máte prádlo vyžehlené podle Vašich představ?

Pokud jste si na všechny otázky otázky odpověděli ,,NE,, máme pro Vás řešení... Odpověděli jste ,,NE,, jen na otázku? To bohatě stačí k tomu, abyste s tím něco udělali. Váš čas je natolik cenný, že byste ho měli trávit činnostmi, které Vás těší a naplňují, alespoň z té části, ze které je to možné. A u žehlení to možné je...



Představujeme Vám (některým možný již známý)....

Žehlící lis Texi Apollo 101

Žehlící lis, který Vám nabízí tu největší žehlící plochu na trhu. Žehlení na sucho i pomocí páry, a to silným proudem páry, ano přesntě tak, lis má navíc funkci Booster, která je to nejlepší pro žehlení nepoddajných materiálů. Již žádné opakované žehlení záhybů a těžkých materiálů, díky lisu bude vyžehleno snadno a rychle. 

S lisem můžete žehlit všechny oděvy, záclony, ubrusy a spoustu dalšího... Jen si lis vždy správně nastavte. 

A to nejlepší nakonec. Do lisu můžete používat i běžnou vodu z kohoutku, a to díky dekaltizační patroně na změkčení vody, která je umístěná v lisu. A na nutnost výměny patrony Vás lis dokonce sám upozorní. A ano, i tuhle kazetu máme v nabídce - ZDE.

Pokud toužíte po ještě více pohodlí, žehlící lis si můžete doplnit o stojan, se kterým bude žehlení ještě o kus pohodlnější. 

Klasická varianta stojanu bez možnosti polohování výšky zde.

Vylepšená varianta stojanu s možností polohování výšky zde.

Tak co? Přesvědčil Vás žehlící lis Texi Apollo ke změně? Pokud jste na naší vlně, tak jistě ano... A pokud ne, určitě jsme Vám, alespoň nasadily brouka do hlavy.

Nemáte ještě dárek na Vánoce pro svou ženu, svého muže, či dokonce maminku nebo samostatného tatínka?

Má někdo z Vašich blízkých malý podnik a tráví hodiny času žehlením ručníků, ubrusů či zástěr?

Žehlící lis je ideálním řešením pro radost, pohodlí a ušetření spousty času. Ano, je to trochu dražší dárek, ale stojí za to!

Objednejte do středy a my balíček pošleme tak rychle, aby měl dopravce šanci Vám ho doručit do Vánoc...